Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Underbara vår!

Kategori:

Nu verkar det äntligen som att våren är här, och som vi har längtat!
Temperaturen har i flera dagar stannat runt 18 grader, vindarna är ljumma och för var dag slår alltfler blommor ut; kan man annat än stortrivas???







Vackra vårblommor, alltfler slår ut för var dag!

Kommentarer

  • Maria säger:

    Ja är underbart att våren äntligen kommit. Härligt med alla blommor som slår ut. Allt från snödroppar, krokus, vintergeck till skilla. :-) Jag tycker fortfarande att det är både varmt och kallt, svårt veta vad jag ska ta på mig när jag går ut. Är lite kallt med typ t-shirt och munkjacka, måste ha annan jacka med. Så jag längtar till att helt bara ha lite tunna kläder. Har blåst lite varit senaste dagarna. Idag var det mer blåsigt och inget skönt ta en promenadx så det blev kort sådan och mest uträtta se ärenden som jag var tvungen göra. Sedan när det regna häromdagen så tyckte jag att det var fuktig luft och inget skönt. Jag börjar nu få ont i mitt knäz som jag nu kommer ha ända till hösten och nästa vinter. :| så jag tycker både bra och dåligt om värmen. Inte varmare än +20 grader, sol och ingen vind, då kan jag trivas.

    Svar: Visst är det svårt att klä sig, så här i början av säsongen, men det tar jag gärna! :-) Som du vet så vill jag gärna ha lite (eller mycket) värme! Tycker det har varit alldeles för dåligt av den varan de senaste åren!
    Maritha

    2013-04-17 | 23:04:12
  • s p i n d e l t j e j e n (mammaliv, fotografering, resor och sånt där) säger:

    Jag älskar't!! :D

    Svar: Jag med! :-)
    Maritha

    2013-04-18 | 14:57:34
    Bloggadress: http://www.spindeltjejen.se
  • Anonym säger:

    Det håller jag med om att senaste åren varit fattiga värme. Så gärna för mig får.det nu komma lite eller lagom värme. Då även jag trivas även om jag föredrar vinter och kallare temperatur. Men det är just temperaturskillnaderna som är bäst med Sverige. Jag vet att du vill ha värme. Som.sagt det vill jag med om det är lagom och inte fuktig luft. Ingen extrem värme med över +25, för då mår jag dåligt. Under det då.är det perfekt.

    2013-04-18 | 23:11:55

Kommentera inlägget här: