Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Fullspäckad dag

Kategori:

Efter att ha tillbringat några härliga vårdagar i Stockholm så vaknade jag morse till snö och vinter; inget vidare, precis, och inte blir det bättre av att jag just fått hjälp av min käre far och lillebror att byta till sommardäck på bilen! jaja, jag hyser tillförsikt om att våren snart är här igen!

På grund av väderleken blev det att ta en taxi igen, när jag skulle hämta vår kära bil på Skövde bilringar/Mekonomen, efter reparationen.

När bilen var hämtad var det hög tid att åka iväg till läkarbesök på vårdcentralen. Läkaren konstaterade att vi lyckats skapa ett stabilt läge, och därför inte ska göra några förändringar, utan fortsätta med samma regim. Han tror att det enda som kan göra mig bättre är en ryggoperation, så jag ser fram emot besöket på ryggortopeden i Göteborg, och håller tummarna för att de ska våga operera!

Efter läkarbesöket åkte jag hem och tittade på Vampire diaries samt gosade med katterna; särskilt Zlatan har saknat sin matte så mycket att han drabbas av akuta kärleksanfall när jag är hemma, och inte lämnar mitt knä många minuter; helst vill han sitta kind mot kind och mysa!

Kvällen har tillbringats på jobbet, och nu blir det åter lite TV och kattmys, innan bädden väntar!



-Vill inte haaa mer snö nu!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: