Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Stötta forskningen kring Fibromyalgi!

Kategori: Kroppen

Ingrid har en webshop; Ingrids smyckeskrin, där hon säljer fantastiskt fina, handgjorda smycken för fest och vardag. Bland annat har hon designat detta underbara armband, som bara kostar 150 kronor, och där hela 50 kronor per sålt armband går till forskningen kring Fibromyalgi!



Kommentarer

  • Anette& Dick säger:

    Hej!
    Så fint smycke! Jag måste gå in och kika.
    Jag tror att Breivik är psykisk sjuk och lever i en psykotisk vanföreställning som han tror är sann. Att bara orka hata har jag också svårt för, sen lider man med alla de drabbade.
    Nu till lite roligare ämne. Nu ska du ha riktigt skönt och njuta av att vara gräsänka ett tag och semester trippen är ju räddad;)
    Kram Anette

    Svar: Ja, visst var armbandet fint?! Hon har mycket andra fina saker också..:)
    Maritha

    2012-06-15 | 22:22:08
    Bloggadress: http://sekelskiftesdrom.blogspot.com/
  • Maritha säger:

    Hmm... Har inte riktigt lärt mig svarsfunktionen ännu..:/ Det var jag som skrev ovan, och jag håller med dig om Breivik, känns inte som att han lever i samma värld som vi andra... Givetvis känner man och lider med alla som drabbats av hans handlingar, även om jag har svårt att slösa min energi och kraft på något så negativt som att hata honom.
    Det ska bli härligt att återse Strömstad, det är en av mina absoluta favoritstäder, så det är roligt att A också valt att jobba där.:)

    2012-06-16 | 15:09:03
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: