Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Varför har ingen frågat Robyn?!

Kategori: Musik

Kvällens schlagerspektakel började glimrande med Charlotte, fortsatte svagt och gjorde sedan en djupdykning- För att hämta upp enormt mot slutet! Den grekisk-svenska kombon var ingen hit för mina öron, uppenbarligen inte för resten av svenska folket heller, men någon finns det väl som gillar det... Christer och Lotta var rent pinsamma, med sin pensionärsversion av "The time of my life"! Lisa Miskowsky var bra, som väntat, och Danny översteg faktiskt vida mina förväntningar- Kanske börjar han växa upp..? - Roligt dessutom att han gick in till Erik Saades popular!

Annars var Helena Bergsten och Ana Gina som vanligt överlägsna- Trots att jag just läst att Ana Gina gjort besvärande uttalanden om Israel..:/




Tillägg 120226: "Resultatet visar att det inte är pengarna som styr. Att man kan gå upp på scenen och sjunga en låt med två stora lakan på pinnar, och vinna."
- Christer Björkman om Charlotte Perellis fiasko igår... -Eller så kanske det är så enkelt som att svenska folket (och Europa) börjar bli aningens trötta på Perellis catchy schlagerlåtar???

Kommentarer


Kommentera inlägget här: