Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Hembygden

Kategori: Det dagliga livet

Efter att ha varit i Malmö torsdag-fredag så var det allt lite extra skönt att åka till hembygden, och mor och far igår. Det var ju en härlig vårkväll, så vi passade på att grilla lite, och eftersom det var (alltför) länge sedan jag var där nu så hade vi en massa catching up to do- det blev mycket prat med andra ord (som vanligt när familjen, och särskilt jag och min kära mor kommer ihop), men det tycker jag bara är trevligt- man måste ju uppdatera varandra om vad som har hänt sedan sist man sågs (inom alla områden)!

Givetvis var även farmor och min käre farbror Göran med på grillkvällen; eftersom de bor så nära mor och far så umgås vi för det mesta allihop, och det tycker jag är härligt, jag gillar att umgås över generationerna!


Utsikt över hembygden, det blir fler vindkraftverk för varje gång jag kommer dit, det är bra! Jag undrar bara varför vi inte har några vindkraftverk i Skövde, där det blåser så mycket?! Det tycker jag faktiskt är lite dåligt, vi borde lära av våra föregångare Falköping, och försöka hitta förnybara energikällor!

 
Förgätmigej får mig alltid att tänka på farmor och min käre farfar, som alltid finns med mig i mina tankar...


Farmors äppelträd står i full blom..:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: