Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Gräsänka

Kategori: Det dagliga livet

Fästmannen är på utbildning med sitt nya jobb och katterna är på sommarbete hos svärmor, så jag är ensam hemma. Jag är dessutom ledig idag och vädret är även idag alldeles underbart. Typiskt då att jag ska ha ont i halsen samt bihålorna och verka ha en riktig brakförkylning på gång! Jaja, vad är väl en bal på slottet?
Jag håller bara alla tummar och tår för att rösten ska hålla sig hyfsat intakt, så att jag inte ska få en lika svår laryngit som sist...

Jag planerar i alla fall en tripp till sjukhuset för att träffa ekonomen och gå till FoU en sväng. Sedan blir det till att intensivstudera artikeln inför tentan i kvantitativ forsingsmetodik.



Update: Det blev ingen tur till sjukhuset idag, kom på att jag ju ska dit på föreläsning imorgon.  Jag har försökt att nå ekonomen på telefon, men han var på möte hela dagen, så det var väl tur i oturen, att jag inte åkte dit för att försöka träffa honom...

Nej, nu är det hög tid att studera den där artikeln!

Kommentarer

  • Maria säger:

    Stackare. Vad synd att du håller på att bli förkyld. Jaja, det är förkylningstider nu på våren. Min pojkvän är också förkyld för närvarande.



    På min utbildning till frisör tar vi ju emot kunder, och det är faktiskt ett par av mina kunder som fått avboka på grund av att de blivit förkylda.

    2011-04-26 | 13:03:48
  • Maritha säger:

    Ja, det är ju förkylningstider nu, jag hoppas bara innerligt att inte rösten försvinner igen; det finns stor risk att den gör det efter den långa sjukdomsepisod jag hade i vintras..:(

    2011-04-26 | 14:09:12
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/
  • Maria säger:

    Jag förstod att du tyckte det var en bra historia det där när jag överraskade mamma. Jag minns att när mamma hade gått, så drog jag förklädet över huvudet, knöt rosetten i ryggen och satte upp håret i en hästsvans (brukar ha hästsvans när jag har på mig förkläde). Jag minns att jag efter att ha gjort detta ställde mig med ryggen vänd mot dörren, du kanske kan gissa varför jag gjorde det.

    2011-04-26 | 17:24:50

Kommentera inlägget här: