Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

As time goes by...

Kategori: Det dagliga livet

Ja, vad ska man säga? Tiden går och allt rullar på, plöjer för tillfället igenom den ena boken bättre än den andra, även om jag har varit dålig på att recensera dem här, det kanske kommer.

Allt känns riktigt bra, jag trivs med det mesta. Jobbet känns roligt och stimulerande, man träffar så oerhört många roliga och stimulerande människor, och får lära sig eller vara med om något nytt varje dag!
Hemma har jag världens bästa fästman och de två sötaste och gosigaste katterna i världen, vad slår det?
Nu i helgen är det tvätt och städ som gäller, inte fullt så stimulerande, men absolut nödvändigt. Det brukar ju vara skönt när det är gjort, i alla fall...
Jag går en rolig utbildning, specialisering inom infektionssjukvård på distans via Kalmars universitet, och till hösten planerar jag att påbörja vidareutbildningen i psykiatri via högskolan i Halmstad, det ska också bli jätteroligt- det var ju orsaken till att jag läste till sjuksköterska från början- att jag ville läsa till psykiatrisjuksköterska. Nu har jag insett att även somatiken har sin charm, men att jag överallt har användning för kunskaper i psykologi och psykiatri- både i jobbet och privatlivet :)

Hur har du det i livet just nu?

Kommentarer

  • Catrin säger:

    Hej! Visst är det skönt (och kanske även lite skumt) när livet bara känns så där bra. Man kan nästan inte sätta fingret på det! Fast jag tycker nog ändå att jeff buckley är kanon trots allt!

    2010-03-20 | 04:21:06
  • Maritha säger:

    Verkligen! Jeff Buckley går inte av för hackor han heller :)

    2010-03-20 | 10:53:58
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/
  • Robert säger:

    Vad tycker du om inf.kursen nu? Funderar att søka den senare om den fortsætter.

    2010-09-13 | 16:45:02

Kommentera inlägget här: