Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Kurslitteratur

Kategori: Studier Vårdvetenskap

Idag passade jag på att göra ett besök på Akademibokhandeln. Böckerna till specialiseringen inom infektionssjukvård hade de inte, och det var inte heller vntat, eftersom den kursen inte går här, utan på distans via högskolan i Kalmar. Däremot fick jag tag i alla de tre böcker jag hade tänkt köpa till handledarutbildningen. Jag vet att det kan verka mycket att läsa två kurser på 50% samtidigt som man jobbar 100%, men specialiseringen har de jobbat på i måååånga år utan att något har hänt, så nu när den äntligen går vill det till att passa på, det är ingen som vet om den kommer att gå igen eller om det blir enda tillfället att kunna läsa en specieliseringsutbildning i infektionssjukvård. Samma egentligen med handledarutbildningen; när jag läste den kursen på B-nivå, för 5-6 år sedan, sade de att "snart, kanske nästa år", kommer det en fortsättning, en handledarutbildning på C-nivå... Därför är det bäst att passa på och åka med när tåget går!
Handledarutbildningen är bara på 7,5 hp, dvs 10 veckor, specialiseringsutbildningen är på 30 hp och pågår fram till nästa sommar. Det ska verkligen bli spännande och roligt!

Kommentarer

  • Helly säger:

    Hej supertjejen ;-) Det àr ju helt otroligt hur du hinner med allt... Du ger ju oss andra dòdliga lite prestationsàngest, eller ja mycket ;)

    2009-09-09 | 14:27:09
    Bloggadress: http://tjejpasicilien.blogspot.com
  • Maritha säger:

    Jag har lagt mycket nätter även i höst, och planerar att patienterna ska hålla sig lugna så att jag kan plugga då :)

    2009-09-09 | 19:59:51
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: