Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Bröllop!

Kategori: Det dagliga livet

Måste ju berätta lite om bröllopet också!
I lördags var jag och Andreas i Köping på bröllop, det var hans bäste vän som gifte sig med sin flickvän sedan 12 år tillbaks (det är också deras äldsta dotter vi är gudföräldrar till).
det var ett jättevackert bröllop, brudparet var (så klart) jättevackra och akten var fin och lagom lång. Brudgummens kusin sjöng The power of love så att jag tror alla i kyrkan fick gåshud!

  
de var ännu finare framifrån..;)

Efter vigselakten begav vi oss vidare till en restaurang i Köping, där vi åt en jättegod bröllopsmiddag inklusive en jättefin och -god bröllopstårta som brudens systerdotter hade bakat tillsammans med några lärare och klasskamrater (hon läser till konditor/bagare).



När brudparet hade öppnat sina presenter och vi hade minglat lite så åkte vi vidare hem till brudparet, där de hade satt upp ett stort partytält i anslutning till sin altan. De hade ett tvåmannaband som spelade bra musik (mycket powerballads ;)) och vi dansade, pratade, åt och drack och hade det jättetrevligt ända in på småtimmarna!





Kommentarer

  • Jennie säger:

    Vad kul med bröllop. Och vad fin du är i håret, jättefin färg tycker jag.

    2009-09-15 | 15:30:49
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se/
  • Maritha säger:

    Ja, verkligen jätteroligt! Vi kom på att de är de första kompisar vi har som gift sig, så förhoppningsvis blir det fler framöver :)

    Tack så mycket, skulle egentligen behöva gå till frisören för ca 3-4 veckor sedan, men planerar att låta det växa ut lite igen, för att se hur lockigt det blir :)

    2009-09-15 | 17:00:41
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/
  • Helly säger:

    Ja, nu är T stora mannen. Både gift och barn. Kommer ihåg att han var alltid brorsans trevligaste kompis. Brorsan kunde bli lite trött på honom emellanåt, men istället för att gå hem brukade T bara gå ifrån honom ett litet tag och prata med mig och mamma istället om vi var där. Sedan när brorsan fått vara ifred ett tag gick han till honom igen :)

    2009-09-16 | 09:04:33
    Bloggadress: http://tjejpasicilien.blogspot.com
  • Maritha säger:

    Ja, det känns verkligen att vi börjar bli vuxna... Både T och hans fru är fantastiskt trevliga och avslappnade människor, vilket inte minst märks på deras underbara döttrar :)

    Har Andreas berättat för dig att T dessutom håller i pappagrupper för blivande och nyblivna pappor? Där plockar han ytterligare vuxenpoäng...

    2009-09-16 | 18:03:50
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: