Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Torsdag 090604

Kategori: Det dagliga livet

Var i tisdags och klippte sommarfrisyr. Gjorde till och med en massa ljusa slingor, för att få lite ljusare sommarfärg, har ju haft det svart i ett par år nu, och säga vad man vill, men så somrigt är det ju inte... Jag är riktigt nöjd med resultatet, vad tycker ni?

   

Den här veckan är en riktigt skön vecka; gjorde en singelnatt på tisdagen och idag har jag varit inne på fallprocess
kl:13-15, och nu är jag ledig ända till måndag natt! Kan ni tänka er det? Nej, jag kan knappt förstå det själv... Känns verkligen skönt!

Skulle ju ringa till Gottfrieskliniken den här veckan för att få svar på proverna jag tog, men när jag ringde idag var min läkare ledig, så han ringer upp mig imorgon. Det ska bli spännande, både att höra hur proverna såg ut och att få prova nya mediciner som förhoppningsvis ska lindra den här förbannade värken. Jag har ökat upp tryptizolen igen, och det har i alla fall lindrat den värsta rygg- och ledvärken, men jag önskar ju att det ska kunna bli ännu bättre!
Idag var jag på apoteket och hämtade ut Inderal retard, som jag ska prova istället för Metoprolol mot migränen, i förhoppning om att få mindre biverkningar av den. Den biverkning som är värst är inte blodtrycksfallen eller yrsel, det är jag van vid, så det gör inget att det har blivit lite värre, nej det absolut värsta är hyperhidrosen, eller för att tala svenska- de ymniga svettningarna som jag får av den betablockerare jag äter nu (Metoprolol). Det kan låta som en bagatell, men det är inte så jättekul att svetten rinner i ansiktet hela tiden...

Ikväll bär det iväg till Falekvarna, för ett försenat mors dagsfirande. Det var ett tag sedan jag var hemma hos mor och far nu, så det ska bli riktigt kul!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: