Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Fredag 090605

Kategori: Det dagliga livet

Startade dagen med pilates och ett besök i den konstgjorda solen, i brist på äkta vara. David skulle ha hängt med och tränat men pallade inte den tidiga timmen, utan svek i sista stund..;)

Därefter har dagen varit lugn och stillsam, har ägnat den åt att vila upp mig och hämta krafter. Min läkare från Gottrfieskliniken ringde och meddelade provsvaren, inget konstigt där förutom en förhöjd sänka, som han tyckte att jag ska kolla om framöver, så att jag inte går och drar på någon infektion eller något annat. När jag först blev sjuk (hösten 2003) var sänka låg och fin, men sedan har den ju segat sig upp för varje gång jag har kollat den. Nu var det några år sedan jag tog några prover, men den verkar ju ha fortsatt att stiga, så någon inflammatorisk process verkar jag ju ha i kroppen. Ska bli spännande att se vart den tar vägen.
Han har även gett förslag på några olika mediciner jag kan prova, men eftersom både led- och muskelvärk har blivit mycket bättre sedan jag höjde Tryptizolen så tänker jag inte göra några ytterligare ändringar i nuläget- man vet vad man har men inte vad man får... Enda ändringen jag gör är att från och med idag höja Tryptizolen lite ytterligare, för att se om jag kan få ännu bättre effekt.

Imorgon verkar det bli Terminator på bio och fotboll på TV, en helt OK lördagskväll om ni frågar mig. Håller för övrigt tummarna för att vädret ska bli fint i helgen, när jag nu är ledig för en gångs skull! I nuläget ser det ju hoppfullt ut, även om Andreas efter att ha kollat upp prognosen konstaterade att det kommer att regna hela dagen fram till kl: 24:00... Vem tror på meteorologer?!

Kommentarer

  • mel säger:

    Såg T4 på premiären, utan att bli besviken. Undvik min blogg idag om du inte vill ha spoilers innan du sett filmen. =)

    2009-06-06 | 08:47:19
    Bloggadress: http://mel.blogg.se/

Kommentera inlägget här: