Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Grillfester!

Kategori: Det dagliga livet

Har varit hemma i Skövde två dagar, och det blev grillfeststurné hos svärföräldrarna. På fredagen var vi hos svärfar och hans fru och grillade, lyssnade igenom LP-samlingen, spelade biljard (mest herrarna i sällskapet, fattar inte att de aldrig tröttnar på det spelet!),och pratade (mest jag och Catarina, vi tröttnade ganska snabbt på biljarden...). Vi hade en väldigt trevlig kväll, och innan vi visste ordet av var klockan 02:00! Jag tyckte lite synd om Catarina, som skulle jobba dagen efter, förhoppningsvis fick de det lagom lugnt.

Lördagkvällen bar det iväg ut till Halna för grillfest hos svärmor och hennes man. Svärmors syster med familj från Piteå var fortfarande kvar, och makens barn samt syster med familj var också där, så vi var ett ordentligt gäng. Det blev en aktiv grillfest, med cyklande på enhjuling, voltande, frisbeekastning (med blomfat, man tager vad man haver!) och pilkastning bland annat. Tuffast var dock de tre tappra tjejer som gav sig ner och badade när vi andra stod och huttrade på bryggan! De gick ner i precis rätt tid, för inte så långt efteråt öppnade himlen sig, och det började ösregna! Då var vi alla mycket tacksamma mot Fredrik, som hade ordnat ett stort partytält, som vi alla kunde sitta i!

Jag var en aning trött imorse, när jag var tvungen att gå upp ganska tidigt (med mina mått mätt) för att åka tillbaks till Strömstad. Nu har min sambo härnere åkt hem, så för tillfället är jag ensam i lägenheten. Håller tummarna för att det inte kommer någon ny i veckan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: