Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Kaotisk arbetsdag

Kategori: Det dagliga livet

Dagen började med att jag vaknade kl: 04:30 av snöplogen som hade bestämt sig för att göra vår gård helt snöfri.
Insåg efter en stund det dumma i att ligga kvar och försöka somna om; det skulle med all säkerhet ha resulterat i att jag hade somnat ca 15 min innan klockan ringde, betydligt tröttare än innan. Därför gick jag, till både min egen och katternas (Andreas sov fortfarande gott) stora förvåning upp runt kl: 05:00 imorse. Drack morgonkaffet och satt och läste i lugn och ro innan det blev dags att bege sig till jobbet.

På jobbet började det bra, men blev ganska snabbt kaos. Jag hade rollen som koordinator, dvs den som var ansvarig för platssituationen och till stor del de nya patienter som kom in. 
Kaoset  började ganska tidigt med att vi fick in en väldigt dålig patient som tog all min tid i anspråk. Detta kombinerat med att personsökaren och telefonen båda pep och ringde oavbrutet gjorde att jag for runt i 150 hela dagen, lunchrast var inte att tänka på.
Kl: 16:30, efter 30 min övertid utöver min förlorade lunchrast, kunde jag äntligen stämpla ut och bege mig hem, med huvudet som ett tomt skal. Hade nog mått allra bäst av ett boxningspass då, men hade ingen att boxas med, så det blev ingenting med det.

Äntligen hemma ringde telefonen, och det blev två långa samtal med familjemedlemmar i behov av att prata av sig.
Nu slappa och tömma hjärnan framför datorn, TV'n och boken en stund innan det är dags för sängen.
Känner dock fortfarande att hjärnan går på högvarv, samtidigt som den börjar kännas överhettad...

Hoppas att morgondagen blir lugnare!

Ser annars fram emot helgen, som kommer att tillbringas på kryssning, för att fira Toni och Pia som båda fyller 30 med rel. kort mellanrum :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: