Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Dagens irritationsmoment

Kategori: Det dagliga livet

Att efter tvättidens slut gå ner i tvättstugan för att hämta sina kläder, bara för att upptäcka att torktumlaren återigen är trasig, och kläderna efter fyra timmars "torkning" fortfarande är lika blöta som när jag lade dit dem!
Vad är det för fel med att skaffa en ny torktumlare, istället för att hålla på och reparera den gamla, som är från 50-talet?! Den fungerar aldrig som den ska (inte ens efter reparationerna), men det brukar i alla fall bli hyfsat torrt.
Med jämna mellanrum klappar den dock ihop totalt, och resultatet blir dyngsur tvätt trots fyra timmars torkning...
Problemet nu är att jag inte vet vem man ska felanmäla till; HSB ska ta över huset efter snåla svenska hem, men vi har ännu inte fått något papper med telefonnummer för felanmälningar o.dyl...
Hoppas att någon annan lyckas ta reda på det, jag bokade i alla fall den andra tvättstugan till nästa gång!

Ytterligare ett irritationsmoment är att mina värktabletter återigen är slut, och jag hoppas innerligt att det finns ett inskickat recept på apoteket när jag går dit imorgon; jag klarar inte det här vädret utan mina värktabletter!
Huvudet känns som betong så fort det blir det minsta mulet/regningt/åskigt ute, så jag vill inte ha en sådan sommar till; ge mig solsken!

Dessutom har jag fått en vagel i ögat...

Kommentarer

  • Jennie säger:

    nej fy vad tradigt. Man har ju oftast inte sådär jättemkt plats att hängs upp tvätt på uppe i lägenheten. Våra torkrum var helt värdelösa ibörjan men som tur var bytte de ut de där mskinerna som blåser ut varmluft så nu torkar kläderna i alla fall.

    2008-06-25 | 12:20:23
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se/
  • Maritha säger:

    Nej, det är till att hänga kläder över varje stol, på varje handtag samt över badkarskanten, diskhokanten och vart man kan komma åt...

    Hatar snåla värdar som inte kan inse när en maskin har gjort sitt!

    2008-06-25 | 12:25:57
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: