Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

I am legend

Kategori: Film

När Andreas är i skolan passar jag på att titta på film. Igår var det I am legend som avverkades, den var faktiskt riktigt bra!

I am legend

Människan har äntligen funnit botemedlet på cancer och lösningen verkar vara 100 % -ig.
Botade människor börjar dock efter en tid att dö eller visa zombie - liknande symptom. Dessa symptom börjar sedan spridas till alla människor och 3 år efter denna mirakulösa upptäckt har alla människor i New York, kanske hela jorden dött eller blivit en primitiv, solskygg, varelse endast styrd av driften att äta.
Alla utom en, Robert Neville, en vetenskapsman och militär som verkar vara immun mot det luftburna viruset som förintat mänskligheten.

Med enbart sin trogne hunds (Samantha) sällskap far han omkring på New Yorks gator och försöker febrilt hitta ett botemedel till det som man en gång trodde var botemedlet till cancer. Han är dock inte ensam. Under natten vandrar de smittade omkring på gatorna och under dagarna väntar de, i skuggorna, på att Robert ska göra ett ödesdigert misstag.

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Jag vill också se den. Tycker den verkar riktigt bra. Älskatr allt som har med zombies att göra =)

    2008-02-20 | 20:10:52
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se
  • Maritha säger:

    Tom jag, som inte är så förtjust i Will Smith, gillade den, och det är en 1,5 timme lång stilstudie i Will Smith; då kan du tänka dig!

    2008-02-21 | 23:49:46
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: