Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Risig dag

Kategori: Det dagliga livet

Idag har varit en riktigt risig dag, så det var med tunga steg jag begav mig till jobbet ikväll... Nu mår jag dock lite bättre, så det känns ju bra, men det är tur att vi (än så länge) har en lugn natt...

Jag har varit yr och vimmelkantig hela dagen, känt mig helt konstig i huvudet. Varit trött men inte kunnat sova osv, osv... Nu känner jag att jag börjar bli täppt i näsan och få snuva, så det är väl förklaringen till det hela. Hoppas att det snabbt går över, för nästa vecka är jag ledig måndag- fredag; en dag blev struken pga veckobrott (ibland är arbetstidslagen bra att ha...), och så passade jag på att ta ut en semesterdag när vi var mycket personal. På så sätt får jag ju en riktig minisemester!


Jag har alltid varit kritisk mot Sofi Fahrman, men ikväll när jag såg ett exempler av hennes egen "tidning" Sofis mode på bordet i personalrummet så tänkte jag att jag kanske varit orättvis; jag har ju trots allt läst ytterst lite av tjejen, så jag passade på att bläddra i "tidningen"...  
Jag säger "tidning", för det var banne mig den sämsta blaska jag någonsin har kastat min blick i!

Dels bilder på nattlinneliknande klänningar och ortosliknande skor som man skulle punga ut nästa 2000 kronor vardera för, och dessutom prydde bilder på Sofi själv var och varannan sida!
Det påminde om när småflickor ska göra sina egna "magasin", och inte har några kompisar att fota som "modeller", utan tvingas tjata på mamma och pappa för att de ska ta bilder till tidningen!

Nej, det blir bojkott av Sofis mode i fortsättningen också  för min del!

Användarbild

Kommentarer


Kommentera inlägget här: