Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Det dagliga livet...

Kategori: Det dagliga livet

Är inne i en period av nattarbete igen; skönt!

Idag fyller farfar 83 år; GRATTIS!
Pga att jag har jobbat inatt, och ska jobba nästa natt igen så kan vi inte åka och gratulera honom förrän imorgon, men det går ju lika bra.

http://home.koping.net/u2850a/Sussis%20hemsida/midsommar0410.jpg     http://firekick.blogg.se/images/flagga_1173682999.jpg

Min och Andreas gemensamma serie i höst kommer att bli Heroes.
En mycket bra serie, som är väldigt lik X-men i upplägget. Spännande att se hur den utvecklar sig!


Alla superhjältarna samlade...

Börjar att återvända till livet igen efter min fruktansvärda förkylning; har aldrig varit med om maken, att ligga däckad i flera dagar av en förkylning! Det är flera på jobbet som har haft samma sjukdom, och de säger exakt samma sak; det måste ha varit ett ovanligt ilsket virus!

Kommentarer

  • mel säger:

    Jag kunde till slut inte motstå frestelsen att sträckkolla på hela första säsongen av Heroes (min söndag). Det jobbiga med bra serier är att de är just serier. Producenter suger ofta på karamellen så länge den ger pengar - mot slutet ofta på bekostnad av kvalitén. Nu slänger vi ihop en ny säsong. Stationerna betalar. Så var det med Arkiv X som jag älskade i början. Men än så länge är Heroes toppen! Hoppas bara att producentera har vett att sluta i rätt tid. Och då hellre börja på ett nytt lika bra koncept, även om det förstås inte är lätt att komma på!

    2007-09-25 | 00:45:24
    Bloggadress: http://mel.blogg.se
  • Maritha säger:

    Jag ska försöka hålla mig, en del av nöjet är ju också att gå och se fram emot det, och undra vad som ska hända, även om man vill veta...

    2007-09-25 | 10:54:10
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: