Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Underbara arbetskamrater!

Kategori: Det dagliga livet

God morgon allesammans!

Hade en mycket trevlig kväll igår! Vi konstaterade mer än en gång att vi är ett underbart gäng som jobbar ihop; vi är så lika, och trivs så bra ihop!
Vi träffades hos Marianne, och Christa hade kommit på den geniala idén att köpa med sig kinamat, som vi dukade upp som en gigantisk buffé. En hel del vin dracks det till detta, både rött och vitt fanns att tillgå :)
När det blev dags att bege sig in till sta'n så avvek några, som skulle jobba tidigt imorse. Det var synd, men några nya tillkom istället, som hade jobbat kväll.

Resan gick till Bogren's, där det var Minnenas Afton. åldersgränsen är 30, och eftersom 50% av oss var för unga så var vi lite nervösa. XX's kommentar till vakten som frågade efter leg. var klockren; "Är du dum i huvudet eller?!" (Hon hörde till dem som hade åldern inne...) Efter det fick vi alla gå in utan problem..:)

Väl inne på Bogren's så dansade vi så att skorna rök; det var väldigt länge se'n jag har dansat så mycket en utekväll. Vi var mycket förvånade över alla karlar som samlades runt oss, men vi konstaterade glatt att vi måste ha varit jäkligt snygga!

När det var dags att bege sig hemåt så ösregnade det, så jag var helt genomsur när jag väl kom hem, mindre kul, men det uppvägdes av att kvällen varit så lyckad!

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Ja, det låter onekligen som en väldigt lyckad kväll ;). Blir det eurovision ikväll då?

    2007-05-12 | 13:02:20
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se
  • Maritha säger:

    Jobbar tyvärr till tio, men därefter blir det eurovision :)

    2007-05-12 | 13:37:31
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se
  • Jennie säger:

    Jaha vad synd men du hinner ju se omröstningen i alla fall :)

    2007-05-12 | 15:02:50
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här: