Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

social turné

Kategori: Det dagliga livet

Idag har jag varit på en social turné. Först åkte jag hem till mamma och pappa, där jag lämnade våra kaniner på "sommarbete". De blev glada, och det märktes att de tyckte att det var skönt att få vara utomhus.

Därefter bar det iväg till Malin, där jag fick hälsa på lille Linus. Han var jätteliten och söt, som väntat; han är ju bara femton dagar gammal.

Efter det besöket åkte jag tillbkas hem till mamma och pappa för att umgås en liten stund, innan mamma var tvungen att åka iväg till jobbet. Då var det snart dags för mig att också åka iväg, för att hinna med det tredje och sista besöket.

Jag träffade Ingela och Jenny på sta'n för en fika. Jenny hade lilla Tyra med sig. Eller ja, lilla och lilla; hon hade blivit riktigt stor sedan vi träffade henne senast. Hon är ju åtta månader nu; stora tjejen! Hon var till en början lite chockad av alla människor på sta'n, men kände sig snart som hemma, och var med i våra diskussioner :)
Vi frågade Jenny om hon inte längtade efter att börja jobba igen, när hon hörde lite jobbsnack från oss. Det gjorde hon inte; konstigt...

Sammantaget så har det varit en väldigt trevlig dag; kul att träffa sina vänner, och deras små barn! Det känns att man inte är arton år längre, när den ena efter den andra av ens vänner börjar få barn...

Kommentarer

  • Pojkvän säger:

    Få inte för dig ngt nu gumman

    2007-06-01 | 23:30:48
  • Maritha säger:

    Hehe, ingen kommentar..;)

    2007-06-02 | 00:05:37
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se

Kommentera inlägget här: