Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Paris tillbaks i fängelset!

Kategori: Debatt

Höll på att sätta morgonkaffet i halsen när jag läste att Paris Hilton hade blivit utsläppt ur fängelset efter tre dagar, för att istället tillbringa tiden i sitt hem, med fotboja!
Orsak: Hon var nära en psykisk kollaps! Och..? Det kanske kommer som en chock för Fröken Hilton att inte alla älskar henne, men eftersom hon satt i VIP-sektionen och inte kom i kontakt med några andra fångar så var det ju inte precis så att någon kunde göra verklighet av de hot som riktades mot henne.
Blev dock genast gladare när jag tidigare ikväll gick in på Aftonbladet.se och läste att domaren var ursinnig.
Orsak: Paris hade blivit släppt mot hans uttryckliga order. De hade ringt honom från fängelset och frågat, men han sade nej. När de sedan släppte henne ändå så blev han, förståeligt nog, inte så glad. Efter det kom det inte som någon överraskning när jag nu läser att domaren beordrade polishämtning av Fröken Hilton, och därefter transport raka vägen tillbaks till fängelset, med buller och bång! Nu måste hon dessutom stanna hela straffet, dvs 45 dagar i fängelse, istället för de 23 det tidigare var sagt för gott uppförande (tack vare att hon dök upp på sin egen rättegång! Snacka om sjukt!).

Skönt att veta att det fortfarande finns människor som anser att lagen ska gälla för alla, och att man inte ska kunna köpa sig fri från straff!

http://di.se/Databas/2007/06/04/Pix/paris-hilton-199.jpg

Kommentarer


Kommentera inlägget här: