Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Läkarbesök

Kategori: Sjukvård

Var på vårdcentralen idag, pga att jag sedan många år tillbaks har problem med min rygg och med mina leder. Som vanligt när jag väl lyckas förmå mig att ta mig till läkare så undrade de varför jag inte hade sökt tidigare...
Vad svarar man på det? Det råkar vara så att jag är uppfostrad så...
Hur som helst; naturligtvis så var både leder och rygg bättre än på länge just idag; vad beror det egentligen på, att när man väl har sökt hjälp så blir problemet alltid bättre?!

De hade väl inte så mycket att säga; det verkade inte som om själva lederna var inflammerade, utan inflammationen satt i muskelfästen, muskler, senor osv... De skrev ut starkare antiinflammatorisk medicin och tog lite prover, samt skrev en ny remiss till en sjukgymnast.
Hoppas att jag kan få tag i en som är bättre än den jag råkade på sist!

Det som var bra var i alla fall att specialistläkaren, som kom in och hjälpte den läkaren jag hade, tittade på mitt eksem, och skrev ut en starkare kortisonsalva, som hon trodde ska få bukt med det. Hoppas verkligen på att den hjälper; eksemet har bara blivit värre och värre den sista tiden, och nu ser det för bedrövligt ut; så äckligt!
Tråkigt är också att jag inte får vårda alla patienter så länge jag har eksemet.

Kommentarer

  • Dove with Gun säger:

    Thanx! Jag är rätt nöjd själv. Det känns så sjukt obeskrivligt fräscht nu, även om man inte ser det. Har pillat lite mer på det sen bilden togs... det verkligen blänker där nu... det luktade ägg innan och rann ingenting. hmpf.

    2007-08-31 | 00:44:17
    Bloggadress: http://www.dovewithgun.blogg.se

Kommentera inlägget här: