Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Tur på roulette

Kategori: Det dagliga livet

En lugn dag, har mest pysslat i hemmet, för Andreas arbetskamrat var här ikväll. Först åkte de och spelade biljard, och sedan kom de hit och drack lite öl.  När han hade åkt hem var vi på partyhumör, så vi bestämde oss för att ge oss ut i nattvimlet. Först hamnade vi på Krikelin, där medelåldern var betydligt högre än den varit de senaste gångerna vi varit där, och musiken var kanonbra. Saknade Jennie när de spelade The Sounds och jag inte hade någon att dansa med.

Efter en stund gick vi till stället tvärs över gatan (som jag fortfarande inte vet vad det heter), och Andreas tänkte spela bort lite pengar på poker. Han gick plus, och bestämde sig för att prova på roulette. Det hade han inte spelat förut, men han hade en ofattbar tur, och det slutade med att han gick 375 kr plus!
Tillägg 070422: När vi vaknade hittade Han i sin ficka ytterligare 60 kr i marker som han inte hade löst in igår; detta innebär att vi gcik totalt 435 kr plus! Nice :)

Då vi inte var alltför berusade satt vi och iakttog människor. Det är en väldigt intressant sysselsättning, tycker jag. En som utmärkte sig väldigt var bl.a killen som verkade ha Bingo Rimér som sin största idol...
Den mest intressanta personen på hela Krikelin var den lilla tjejen som inte brydde sig om vad andra tyckte om henne, utan bara släppte loss och dansade som hon själv kände för.

Tjejmodet just nu är lite underligt, tycker jag, men så har jag aldrig varit någon modedocka heller...
Här kommer Ni aldrig att få se någon modeblogg!

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Vad gullig du är :). Stället mitt emot heter Cosmopol så nu vet du det ;).

    2007-04-22 | 11:53:26
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här: