Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Dagen som gått

Kategori: Det dagliga livet

image48

Vädret blev inte alls så bra som de lovat..:( Men det verkar vara på väg i alla fall... Får väl vara glad över att det inte regnade.
Dagen har varit ganska slö; passade på när Andreas var på jobbet och satt framför datorn.

När Han kom hem bar det iväg till Nautilus/Arena för ett abs-pass. Därefter åkte jag iväg och tränade på att åka inlines. Detgick riktigt bra idag; jag vågade till och med prova att åka utan stavarna, och tro det eller ej; jag klarade det! Roligt! När jag kom hem så hade jag fortfarande energi kvar, så jag satte mig på motionscykeln i en halvtimme, medan jag tittade på Du är vad Du äter. Passande, tyckte jag :)

På TV idag: Outsiders om bröstförstoringar - Jag kan inte förstå hur man kan låta en sådan sak som bröststorleken styra hela ens liv?! Sedan kan jag inte förstå hur någon kan vilja se ut som de där amerikanska kvinnorna; det blir ju bara freakshow av det, ingen kan tycka att det är snyggt!

Prison break spelas just nu in på DVD'n - Ska jobba imorgon bitti, så jag får titta på det efter jobbet imorgon istället och krypa till sängs snart, så att jag orkar upp när klockan ringer.

Dagens nyheter: Knivman på inlines skar fyra personer - Man är tydligen inte ens säker i Tibro längre...

Undersköterska får 2000 kronor om dagen av okänd - Jag skulle inte tacka nej om någon okänd skulle vilja skänka mig 2000 kronor om dagen... Jag skulle till och med kunna nöja mig med 1000 :)

Maja lämnades att dö i soprummet - Hur f*n är man funtad när man slänger en lite kattunge i en soppåse, knyter och slänger den i soprummet?! Jag blir så förbannad så jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Tack för idag.

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Kul att det gick bra med inlines, då kanske vi kan ta fortare än väntat ;).

    2007-04-24 | 20:07:39
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se

Kommentera inlägget här: