Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Bambi på hal is!

Kategori: Det dagliga livet

Nu har jag för första gången testat de inlines jag ska köpa av M. Jag trodde aldrig att det kulle märkas så stor skillnad mellan olika sorter! Det märktes att detta inte är några nybörjarinlines... Det var många skillnader, men de som jag tydligast märkte var dels att vinklingen i själva skon var en helt annan, vilket innebar att man var tvungen att ha en lite annan teknik när man åkte. Den andra skillnaden var att kullagren var annorlunda, så hjulen snurrade inte lika lätt. 
Sedan gjorde det väl sitt till att jag idag åkte på vår parkeringsplats, som är i väldigt dåligt skick, med gropar och sprickor överallt i asfalten samt att det blåste väldigt mycket.
Som Ni hör så lyckas jag hitta en mängd ursäkter till att jag inte åkte så bra idag..:) Nåväl, jag vänjer mig väl. Det är bara att köra på :)

Nu ska jag bara duscha, och sedan är det dags att åka till jobbet.

Dagens fråga: Varför har jag ännu inte fått varorna från Party Lite? SMS'ade Nanny och frågade; hon undrade detsamma, och hade igår ringt till kundtjänst och frågat. de skulle återkomma i ärendet senast på måndag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: